Az oldal megtekintéséhez JavaScript1.1 szükséges. Ajánlott böngésző: Internet Explorer5.0-.

Vállalatunkat a 101. Inter-X kft-t 1990-ben Tóth Lajos alapította Miskolcon azzal a céllal, hogy a régió nagykereskedelmi hálózatának megszűnése miatt keletkező űrt vállalkozásával kitöltse.

Az alapító mellett társaságunk másik tulajdonosa Tóth Csaba, aki a cég ügyvezető igazgatói feladatát is ellátja. Működésünket Miskolcon a Csabai kapu 41. sz. alatti nagykereskedés megnyitásával kezdtük meg, majd 1997-ben a Zsigmondi u. 6. sz. alá tettük át székhelyünket. Ezalatt az idő alatt kereskedelmi profilunk megmaradt, de az általunk forgalmazott termékskála jelentősen kibővült.

1997-ben a Zsigmondy utcai irodaház megvásárlásával módunk nyílt arra, hogy szolgáltatásainkat az ingatlanhasznosítással szélesítsük ki. 1998 az "átalakítás éve" volt társaságunkban melynek során, átépítettük és kibővítettük nagykereskedelmi raktárunkat, valamint a felmerülő lakossági igényeknek megfelelően kiskereskedelemmel is bővítettük szolgáltatásainkat.
1999. január 1. óta már ebben a megújult környezetben fogadjuk régi és új ügyfeleinket. Raktárunkban közel negyven gyártó, illetve közvetlen importőr 8000 terméke található meg. Mivel közvetlen kapcsolatban állunk a gyártókkal, így a régió legkedvezőbb áraival várjuk vásárlóinkat.

Partnereink közé tartozik többek közt: a Kontavill-Legrand, a VSZM, a GE-Tungsram, a Ganz, a Henzel, a GP és a Tracon. Természetes célunk a legjobb kapcsolat kialakítása térségünk vállalkozásaival, gyáraival. Kereskedelmi tevékenységünk révén állandó kapcsolatban állunk Észak-Magyarország vezető iparvállalataival is, így részt vettünk a TVK irodaházának villamossági rekonstrukciójában, valamint beszállítói vagyunk a Borsodchem Rt-nek.

Társaságunk megalakulása óta folyamatosan fejlődik, forgalmunk állandó növekedést mutat, amit megújuló reklám-és üzletpolitikánk segítségével szeretnénk továbbra is fenntartani. A számítástechnika által nyújtott új lehetőségek kihasználásával, a gyors és pontos információáramlást kívánjuk biztosítani üzletfeleink számára. Web oldalunk segítségével ezentúl mindig friss információhoz juthatnak termékeinkről és szolgáltatásainkról, valamint éppen aktuális kedvezményeinkről.Web site-unk folyamatos fejlesztésével kívánjuk elérni azt, hogy látogatóinknak ne csak arra legyen lehetőségük, hogy cégünkről minden információt megtaláljanak, hanem arra is, hogy amennyiben rendelének Tőlünk az Interneten keresztül, akkor erre lehetőségük legyen. Terveink között szerepel olyan adatbázis létrehozása, amely a generálkivitelezők, beruházók és a velük dolgozó mérnökök munkáját segíti aktuális árajánlatuk elkészítésekor.
Legfőbb célkitűzésünk, hogy segítségünkkel a régió településeinek elavult közvilágítását az "Energia-racionalizálási program" keretében korszerűsítsük. Tevékenyen részt kívánunk venni az energiatakarékossági programban mind tervezői, mind beszállítói, mind kivitelezői szinten.


 4730. belépő © 2001 flashpistols webdesign - hosting by Borsodweb